Biobased Bouwhek

Het biobased bouwhek fungeert als zowel fysieke als visuele afscherming voor de bouwplaats. Dit duurzame hek is samengesteld uit gegalvaniseerd staal en biobased planken, waardoor het een tastbaar voorbeeld vormt waarbij zowel aannemers als opdrachtgevers worden aangespoord om na te denken over circulaire bouwmethoden.

Het hekwerk is verkrijgbaar in verschillende formaten.

 

 

Waarom het biobased bouwhek

Voor veel bedrijven en opdrachtgevers is het van essentieel belang dat de bouwplaats op een effectieve manier wordt afgesloten. Dit is om verschillende redenen cruciaal. Allereerst dient de fysieke afscherming als een veiligheidsmaatregel om onbevoegde toegang tot de bouwplaats te voorkomen. Dit is van groot belang om de veiligheid van de werknemers, bezoekers en voorbijgangers te waarborgen, aangezien bouwplaatsen vaak risico’s met zich meebrengen door lopende werkzaamheden, zwaar materieel en potentieel gevaarlijke omgevingen.

Daarnaast is ook de visuele afscherming van belang. Het biedt niet alleen privacy en beveiliging, maar het minimaliseert ook de verstoring van de omgeving voor buurtbewoners en voorbijgangers. Het voorkomt ongewenste inkijk en zorgt ervoor dat eventuele rommel of nog onafgewerkte werkzaamheden aan het zicht worden onttrokken, wat bijdraagt aan een nettere uitstraling van de bouwplaats.

Het biobased bouwhek, vervaardigd met gegalvaniseerd staal en biobased planken, biedt zowel fysieke als visuele afscherming van hoge kwaliteit. Door deze multifunctionele eigenschappen helpt het niet alleen bij het waarborgen van veiligheid en privacy, maar fungeert het ook als een tastbaar voorbeeld van duurzaamheid in de bouwsector.

De voordelen het circulaire bouwheken

De biobasedplanken zijn 100% circulair en bestaan uit bermgras vezels en gerecycled plastic. Bij beschadiging van de planken kunnen deze eenvoudig worden vervangen voor nieuwe planken waarbij de oude planken weer kunnen dienen als grondstof