Circulair Kombord

Wat een binnenkomer; ons innovatieve kombord!

Stel je voor: een kombord dat niet alleen aangeeft welke gemeente je binnen rijd, maar ook een krachtig statement maakt voor een duurzame toekomst. Ons revolutionaire kombord is vervaardigd uit een unieke mix van gerecyclede reststromen van bermgras en afvalplastic. Dit is niet zomaar een bord – het is een symbool van verandering, een mijlpaal in duurzame vooruitgang.

Door het gebruik van bermgras, dat anders als afval zou worden beschouwd, en afvalplastic dat anders het milieu zou belasten, geven we deze materialen een tweede leven. Hierdoor verminderen we de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare grondstoffen en verminderen we de ecologische voetafdruk.

Kies voor het ciruclaire kombord en draag bij aan een schonere, groenere wereld. 

Voordelen Circulair Kombord

Ons kombord is volledig aanpasbaar aan de wensen van onze gewaardeerde klanten. De afmetingen kunnen op maat worden gemaakt, zodat het perfect past bij de specifieke behoeften en omgeving van elk project of gemeente. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de zichtbaarheid te optimaliseren met een sticker van de hoogste reflectieklasse (III). De bestickering kan volledig worden aangepast aan de wensen van de gemeente, met opties voor op maat gemaakte opdruk en ontwerp. Dit zorgt ervoor dat het bord niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij de specifieke signalisatiebehoeften en uitingen van onze klanten.

CO2 positief

Door gebruik te maken van reststromen en het langjarig vastleggen van biologisch materiaal is het kombord CO2 positief.